English English Norwegian Norwegian
Thai-Star Massage & Spa Stavanger – SearchMassage.com
Posted October 4, 2018 at 4:44 pm by admin

Thai-Star Massage & Spa Stavanger

Velkommen til

THAI STAR MASSAGE

Thai massasje eller nuad Phaen Boran massasje i thailandsk stil basert på tradisjonell Thai medisin, men også inspirert av gamle ayurvediske tradisjoner i India og andre land i Sørøst-Asia. Massasjen utføres vanligvis av mottakeren i liggende modus, på matten eller madrass. I motsetning til mange andre varianter ikke noe olje.
Massasje metode omfatter akupressur og press på nesten alle kroppsdeler, etter den såkalte ”Late” linjer, og bøye eller strekke. ”Late” linjer er sammenlignbare med de kinesiske meridian linjer – et konsept som involverer kroppens reaksjon på å legge press langs energi linjer.
Å gjennomgå Thai massasje er en herlig opplevelse. Psykologisk, kan det være en stor stress løser. Fysiologisk kroppen stimulering, noe som fører til bedre fleksibilitet. Massasje forbedrer også funksjon av muskler og ledd, samt sirkulasjonssystemet, fordøyelsessystemet og åndedrettssystemet.
Ifølge tradisjonen, massasje en åndelig kraft som sies å utvikle din emosjonelle liv og bidra til å bekjempe sykdommer. I Thailand tilskrives senlinjerna stor vekt på å holde en person sunn og full av energi. Thai Pulp Gens hovedmål er å låse opp eller justere for disse energibaner i kroppen

Viktig varsel!!

Når du ringer meg for å si at du fant meg på www.finnmassasje.com.

On map

Similar Ads

Receive the best offers

Stay in touch with SearchMassage.com and we'll notify you about best ads